Over ons

Lijnrecht naar resultaat

Bij Crowe Contour B.V. gaan we lijnrecht naar resultaat. Wij maken gebruik van een heldere aanpak waarin we samen met u voor het beste resultaat gaan. Onze dienstverlening richten we in naar uw wensen, zodat we gezamenlijk het beste uit uw onderneming halen.

Een persoonlijke aanpak

In onze dienstverlening maken wij gebruik van een persoonlijke aanpak. Wij zijn betrokken bij u en uw organisatie en vormen samen met u één team. In onze samenwerking ondersteunen we u bij de zaken die u zelf kunt doen door middel van onze gebruiksvriendelijke software.

Onze medewerkers kennen uw organisatie en voorzien u van proactief advies, waarmee u uw onderneming naar een hoger plan tilt.

Heldere tarieven

Bij Crowe Contour B.V. hanteren we transparante tarieven, waardoor de kosten die u maakt vooraf duidelijk zijn. Een groot deel van onze werkzaamheden zijn tevens verwerkt in abonnementen. We maken vooraf een persoonlijke prijsopgave, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Aangesloten bij diverse organisaties

Crowe Contour B.V. is aangesloten bij diverse organisaties, wat aangeeft dat onze dienstverlening van hoog niveau is. Door middel van de lidmaatschappen hebben we de beschikking over een groot netwerk en de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

We zijn aangesloten bij:

Register Belasting Adviseurs
Register Belasting Adviseurs
SRA

Waar Crowe Contour B.V. voor staat

Bij Crowe Contour B.V. heeft u de juiste informatie bij de hand en kunt u zelf aan de knoppen draaien. U heeft een helder inzicht in uw actuele bedrijfssituatie en kunt op basis daarvan de juiste keuzes maken. Wij voorzien u van duidelijk advies afgestemd op uw specifieke situatie. Samen creëren we de omstandigheden om succesvol te zijn!

Persoonlijk betrokken

Persoonlijk-betrokken

Bij Crowe Contour B.V. hebben we écht persoonlijke aandacht voor u. Wij denken op een proactieve manier met u mee en behalen zo samen het beste resultaat.

Toekomstgericht

Toekomstgericht

Bij Crowe Contour B.V. denken we altijd vooruit. Enerzijds door voorop te lopen op het gebied van digitalisering en anderzijds door in onze dienstverlening rekening te houden met wat iets betekent voor de toekomst.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Wij voorzien u altijd van begrijpelijke informatie en leggen zaken op een heldere manier uit, zonder gebruik te maken van moeilijke vaktermen. Door gebruik te maken van vaste prijsafspraken, weet u altijd vooraf wat u betaalt.

Branches

Crowe Contour B.V. is een allround kantoor en heeft een meer dan gemiddelde kennis van de volgende branches:

  • Kinderopvang
  • Tandarts/fysiotherapie (medisch)
  • Transport/logistiek
  • Maakindustrie
  • Schoonmaakbedrijven
  • Sociaal maatschappelijk werk/welzijn/jeugdzorg
  • Bewindvoerders

Maatschappelijk betrokken

Bij Crowe Contour B.V. vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo zijn er verschillende evenementen die we ondersteunen.

Crowe Contour B.V.tocht
Crowe Contour B.V.tocht