Werken bij Crowe Contour B.V.

Geef je carrière vorm in het team van 
Crowe Contour B.V.

Ga snel naar ...

Maak impact bij Crowe Contour B.V.

Waar Crowe Contour B.V. voor staat? Voor werken naar resultaat. Voor een nuchtere kijk op accountancy en elkaar helpen. Wij zijn elke dag bezig om ondernemingen naar een hoger plan te tillen door ze proactief te voorzien van advies. Wij helpen onze werknemers om het maximale uit zichzelf en hun carrière te halen. Een persoonlijke touch van ons naar jou en van jou naar de klant.

Goed werkgeverschap betekent voor ons dat wij je de ruimte bieden. Ruimte om te groeien in je vak, ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je hiervoor niet alleen de juiste kansen, maar ook de uitdagingen. Alles is bij ons aanwezig om je te ontwikkelen in jouw vakgebied, want niemand is uitgeleerd. En waar leer je het beste? Vanuit een vertrouwde en kundige omgeving. Welkom bij Crowe Contour B.V.!

  • Ruimte voor groei; jij zit aan het stuur
  • Dichtbij de klant
  • Korte lijnen
  • Ambitieuze omgeving
  • Prima werk-/ privébalans 
  • Regionale speler
  • Jong team van professionals
  • Gezellige collega’s en activiteiten

Jouw inbreng wordt gewaardeerd, dus laat van je horen! Samen creëren we een prettige werkomgeving en -sfeer om succesvol te kunnen zijn. Alleen op die manier haal jij alles uit je carrière en kunnen we toegevoegde waarde leveren aan de klant.

Hoe ons team eruit ziet? Wij zijn een club met vaktechnische en gezellige collega’s vol ambities. Iedereen gaat individueel voor het hoogst haalbare en we halen het beste in elkaar naar boven. We hebben uiteindelijk allemaal hetzelfde doel voor ogen. En alleen samen komen we tot het beste resultaat.

Lees meer over het team

"Dat ik uiteindelijk partner zou worden, had ik 11 jaar geleden niet voor ogen."

- René Thielen, Partner

Crowe Contour biedt de groeikansen van een Big 4 organisatie én dat in een hecht team.
René

We hebben nog plek voor nieuwe collega’s!

We vinden het zonde om elke dag tegen een lege bureaustoel aan te kijken. Die plek zou jou wellicht niet misstaan!

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Geen probleem, dan creëren we deze samen. Wij hebben altijd ruimte voor nieuwe collega’s en stagiaires.

Stuur een open sollicitatie

De kern van Crowe Contour B.V.

Crowe Contour B.V. is een jonge en dynamische organisatie van circa 70 professionals met vestigingen in Venlo en Venray. Wij verrichten diensten voor het midden- en kleinbedrijf en de not-for-profit sector in de regio Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant. Met betrokkenheid, toekomstgerichtheid en helderheid als kernwaarden streven wij een hoge kwaliteit en service na.

Toekomstgericht

Ons hele team ademt ambitie en kwaliteit. We halen het beste in elkaar naar boven en denken altijd twee stappen vooruit. Jij zit aan het stuur!

Persoonlijk betrokken

Wij weten wie jij bent, wat je achtergrond is en wat jouw doelen zijn. Ook op zakelijk niveau is een persoonlijke relatie belangrijk.

Duidelijkheid

Korte lijnen, openheid van zaken en transparante communicatie. Je weet bij Crowe Contour B.V. altijd waar je aan toe bent.

Open deur

Schijnbaar is het in onze branche geen open deur om een open deur cultuur te kennen. Voor ons wel, kom binnen!

Uitdaging

We blijven je prikkelen met interessante werkzaamheden, projecten en commissies. We houden altijd oog voor jouw persoonlijke doelen.

Kansen

We reiken de opleidingen, projecten of uitdagingen aan die passen bij jouw doelen. Samen halen we eruit wat erin zit!

"Van kapster naar salarisadministrateur: Crowe Contour gaf mij de kans mijn droomcarrière te starten."

- Karlijn Jacobs, Assistent Salarisadministrateur

Ook voor zij-instromers biedt Crowe Contour kansen.
Karlijn

De gezelligste club vakidioten

Crowe Contour B.V. is groots in gezelligheid en middelgroot van formaat. We bieden een vertrouwde omgeving vol collega’s die je kent. We weten wat er bij elkaar speelt en staan voor elkaar klaar, gewoon zoals het hoort. Dit  vind je terug in een positieve werksfeer en leuke activiteiten, zoals borrels en uitstapjes. We geloven erin dat deze informele sfeer bijdraagt aan jouw ontwikkeling en het werkplezier. En omdat je het grootste deel van je dag hier doorbrengt, vinden wij dat erg belangrijk.

Het team van Crowe Contour B.V. bestaat uit een groep professionals, verdeeld over verschillende disciplines. Om onze klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn onze verschillende disciplines met elkaar verbonden door middel van korte lijnen. Deze transparantie zorgt ervoor dat we voor de beste kwaliteit kunnen gaan. Er is ruimte voor een grapje, maar ook voor gesprekken op niveau. Van elkaar valt ten slotte veel te leren.

Onze klanten

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Daarnaast zijn we een regionale speler en bevinden onze klanten zich ook letterlijk dichtbij. We spreken dezelfde taal en hebben veel persoonlijk contact met de klant. Bij Crowe Contour B.V. staat de klant centraal. Het gaat niet alleen om de cijfers, maar om het verhaal erachter. Samen gaan we lijnrecht naar resultaat! 

In onze klantpodcast vertellen twee klanten van Crowe Contour B.V., Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting en Roel Kessels van Stage Crew, over ondernemen in goede en slechte tijden, hun uitdagingen en de rol van Crowe Contour B.V. hierin. Wil je meer weten over de ondernemersverhalen, beluister dan onze klantpodcast.   

ANGY-7832.jpg